سالاد زمستانی- نسخه‌ی خودمانی

عرض شود که این سالاد ما، بیشتر غذاست تا سالاد، اما خوب این از ارزشش کم که نمی‌کند هیچ، دوبرابرش هم می‌کند. من تلاش می‌کنم مثل همیشه مواد لازم جایگزین هم معرفی کنم که دوستان، در هر جای کره‌ی خاکی که هستند، بتوانند این سالاد خوش‌مزه را تهیه و نوش‌جان کنند.

مرحمت بفرمایید:
نیم کیلو نودل یا پاستا ( نوع پنه را توصیه می‌کنم)
چهارصد گرم قارچ دکمه‌ای
دویست گرم پنیر فتا یا سفید یا گوسفندی یا همان که کاله و پگاه و بقیه هم دارند.
چهارصد گرم گوجه‌فرنگی ( اگر از این گوجه‌فرنگی‌های ریز ژیگولی باشد بهتر است)
یک عدد پیاز کوچک
یک حبه سیر
یک قاشق مرباخوری شکر
پنجاه گرم عدس قرمز یا دال عدس
هشتاد گرم تخمه‌ی صنوبر یا تخمه‌ی آفتابگردان
هشتاد گرم روکولا یا راکت یا جرجیر یا ترتیزک یا شاهی یا اگر نبود خیلی هم مهم نیست. حرص نخورید.
سرکه بالزامیک
روغن زیتون
نمک
فلفل
آویشن

محبت بفرمایید:
پاستا را طبق دستور روی پاکت یا دستور در و هم‌سایه یا دستور خانواده یا عادت خودتان در آب نمکی که می‌جوشد بریزید و به موقع آبکش کنید و بگذارید خنک شود.
قارچ‌ها را بشویید و ورقه ورقه ببرید و در یک ماهی‌تابه با مقدار کمی روغن سرخ کنید و بگذارید خنک شود.
حالا پیاز و سیر را ساتوری خرد کنید تا حسابی ریز شود. بعد پیاز و سیر ریزشده را به همراه شکر و قارچ‌های تفتیده به پاستا بیافزایید.
بعد روغن زیتون، سرکه‌ی بالزامیک، نمک و فلفل و مقداری آویشن به این معجون بزنید.
دال عدس را بشویید و بگذارید بپزد. حواس‌تان به عدس‌تان باشد، مبادا زیادی نرم شود و وا برود. دال عدس که پخت ایضاً مثل پاستا آبکش بفرمایید و خنک که شد به معجون بالا بیافزایید.
روکولا یا هر چه در ولایت شما اسم‌ش هست را پاک کنید و بشویید . تخمه‌ی صنوبر یا تخمه‌ی آفتاب‌گردان‌تان را در یک ماهی‌تابه بدون افزودن روغن کمی بو بدهید. حالا روکولا و تخمه‌ها را به بقیه داستان اضافه کنید.
پنیر و گوجه‌فرنگی‌ها را هم به شکل دلخواه، بنده توصیه می‌کنم نگینی جگری خرد کنید و به مخلوط اضافه کنید.
همه را با هم، یک هم مفصل بزنید.
کار را تمام کردید. همین.
نوش جان.

پی‌نوشت:
این سالاد را می‌شود ساده کرد. یعنی مثلاً عدس را حذف کنید. یا مثلاً مثل عکس بالا روکولا و تخمه‌ها را حذف کنید ولی خوب اگر همه‌ی مواد لازم را به کار ببرید قطعاً سالادتان خیلی کار درست می‌شود. سرکه‌ی بالزامیک هم اگر دم دست ندارید، هر سرکه‌ی دیگری که دوست دارید استفاده کنید. کنار بساط سالادتان هم یک مخلفاتی بگذارید که ثواب دنیوی و اخروی داشته باشد. من دیگر بیش از این راه‌نمایی نمی‌کنم. خودتان واردید.

آخرنوشت:
ماوا یخده دس‌آبال‌مونا دور جون‌دون زخم‌آزیلی کرده‌یم. یعنی دسامون رفته‌س لا دری خونه. حالا خدا رحم کرده‌س که له‌آپه نشده‌یم. یکی از برآبچا فرمایش می‌کردن‌د که یکی ما را چشم‌مون کرده‌س. ما که بٌورمون نی‌می‌یاد اما خٌب شایدم باشه‌د. کار نشد نداره‌د. حالا اقد سق زِدم که بوگم ایشالا سری فرصت اختلاط می‌کونیم شوما حالا برسین به سالاددون بخورین حال بی‌ین.
قربوندونم.

Advertisements
این نوشته در Uncategorized ارسال شده و با , , , , , , , برچسب‌گذاری شده. این نوشته را نشانه‌گذاری کنید.

7 پاسخ برای سالاد زمستانی- نسخه‌ی خودمانی

  1. Negin :گفت

    سلام
    حالا نمی شود بدون شکر درست کنیم
    من غذاهای شیرین دوست ندارم

    • " من " :گفت

      علیک سلام
      شما جداً فکر می‌کنید این حجم مواد غذایی با یک قاشق مرباخوری شکر، شیرین می‌شود؟ شکر نریزید. فقط جهت اطلاع، شکر در این اندازه، برای شیرین کردن نیست، برای تقویت مزه‌ی ترکیبات دیگر است.

  2. bidaad :گفت

    مرسیییییی . سعیمو میکنم. خدا تورو واسه ما مجردا فرستاده:)))

  3. زینب :گفت

    خدا قوت آشپز باشی با کسر پ

  4. Madam Tea :گفت

    correction: dastetoon dard nakoneh baa dastooraat-e ghazaaee va gooyesh-e besyaar delnavaazetoon. dametoon garm.

  5. سپیده :گفت

    آخ جون سالاد!
    مرسی واقعا

  6. فرزانه :گفت

    سلام
    اين سبك نوشته هايت منو اسير خودش كرد و وبلاگت را نشستم شخم زدم از پست هاي قديمي ات يك پاي سيب پيداكردم و خلاصه ريسك اصفهاني تبريزي كردم پختمش ! گفتم اگر خراب شه جهنم و ضرر

    اما نتيجه عالي شد . از پاي سيب بهترين قنادي هاي تبريز هم بهتر شده بود.
    حالا تو خونه گفتم يه عالمه غذاي جديد ياد گرفتم يكي يكي درست مي كنم برايتون … با دستورهايي كه نوشته اي گمونم آشپزي راحت تر از چيزيه كه قبلا به نظرم بود
    براي همه اينا ممنونم ازت

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s