بساط مزه – نسخه‌های خودمانی

اینا رو که امشب می‌نویسیم شوما بذارین به حساب گل‌ریزون. یعنی یه مجلس را انداختیم که رونق‌ش به کرم خودتون بسته‌س.اما فقط یادتون نرره، باس به سلامتی آزادی، به سلامتی زندونی‌یای بی‌ملاقاتی، پیک اول‌و برین بالا! واجبه!

مزه شماره یک
جورکردنی:
دویست گرم پنیر خامه‌ای
دویست گرم پنیر فتا یا یونانی یا گوسفندی یا پنیر سفید مسلمونی
یک حبه سیر
یک عدد فلفل دلمه‌ای، سبز باشد بهتر است.
پودر فلفل شیرین ( پاپریکا)
نمک و فلفل


ریدیف کردنی:
پنیر فتا را با دست خرد و له کنید. پنیر خامه‌ای را به آن بیافزایید. بعد حبه‌ی سیر را ریز خرد و یا با سیرخردکن له کنید. حالا فلفل دلمه‌ای‌تان را هم ریز و ساتوری خرد کنید. بعد فلفل و سیر را به پنیرها اضافه بفرمایید. همه را با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل بزنید.
هر جور عشق‌تان کشید، تزیین‌ش کنید.


مزه‌ شماره دو
جورکردنی:
ده عدد زیتون سیاه
یک حبه سیر
یک قاشق مرباخوری اکلیل کوهی یا رزماری
یک عدد فلفل تند مثل چیلی
دویست گرم پنیر فتا یا یونانی یا گوسفندی یا پنیر سفید مسلمونی
صد گرم کره
یک قاشق مرباخوری آویشن یا پونه‌‌ی تازه‌ی خرد شده
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی


ریدیف کردنی:
هسته‌ی زیتون‌ها را بگیرید و بعد حلقه‌حلقه خردشان کنید. ریز باشد بهتر است. کره را از یخچال دربیاورید تا موقعی که لازم‌ش دارید کمی نرم شده باشد. سیر را پوست بکنید و با سیرخردکن له کنید. حالا اکلیل کوهی را اضافه بفرمایید. فلفل تندتان را با دقت و حسابی ریز ساتوری کنید. مراقب چشم و دماغ‌تان هم باشید.
پنیر را با دست له کنید و کره‌ی نرم شده را به آن اضافه کنید. اگر هم‌زن دستی دارید، به کارتان می‌آید، چون معجون یک‌دست‌تر و گواراتر خواهد شد.حالا آویشن و رب گوجه‌فرنگی و سیر و فلفل تند و اکلیل‌کوهی را به این معجون کره و پنیر اضافه کنید.

حالا که همه‌ی کارها انجام شده، قربان دست‌تان یا دو قدم تا سر کوچه بروید و نان تازه و انواع و اقسام چیپس بگیرید، یا زنگ بزنید به سوپری مربوطه و بگویید شاگردش اگر آب دست‌ش است زمین بگذارد و اقلام نامبرده را درب منزل دلیوری کند.
همین دیگر. نوش جان.

پی‌نوشت:
این‌ها که من توصیه کردم، خود مزه که نیستند، چاشنی مزه‌اند، یعنی هم کار را ساده‌تر می‌کنند، هم سفره را رنگین‌تر و هم به جیب صاحب‌خانه فشار نمی‌آورند. کافی‌ست چیپس و نان تازه‌ی مرغوب ( سیاه یا سفید) کنارشان بگذارید، نورافکن است که به جاده‌ی بهشت می‌اندازید. راه روشن می‌شود، چشم‌بسته هم بدون خطا می‌رسید.

آخرنوشت:
والا من فقد یه سفارشی دارم، هر وخ که بساطی آب‌شنگولی‌دونا را انداختین، سلامتی اون همه رفیق آ دوس که حالا دس‌شون از دنیا کوتاس اما جاشون تو دلی ماس، یه استکان برین بالا آ بوگوین: تصدق!
خُب که گوش بده‌ین، گوشی دل بده‌ین، صدا نوش گفتن‌شونا می‌شنُین.
اون وخ از می زدن سردون گرم می‌شه‌د آ از یادی رفقادون دل‌دون.

Advertisements
این نوشته در Uncategorized ارسال شده و با , , , , برچسب‌گذاری شده. این نوشته را نشانه‌گذاری کنید.

12 پاسخ برای بساط مزه – نسخه‌های خودمانی

  1. شهرزاد :گفت

    دم شما گرم.
    یک چیزی بگم برا اونایی که تو ایرانن یا هر جایین که پنیر روزانه هست، به جای پنیر فتا یا سفید پنیر برند روزانه رو استفاده کنید، یک کمی هم با چنگال عین خامه بزنیدش، خیلی خوبه.
    یادمون هست یه پیک هم به سلامتی شما.

  2. mandana :گفت

    آشپز به این ماهی‌ ندیده بودم. دستت درست!

  3. azar :گفت

    mane bichareh ke az khordane hargooneh Moskeraat mahroomam , in mazeh ha ru dorost konam vaseh ki Ftaneh joonam ???…vali nemidoonam aya be onvane dip misheh ba chips khord???

  4. hidensoft :گفت

    خیلی خوب بود .. مرسی

  5. Helen :گفت

    آ دسد درد نکوند.
    🙂

  6. مه یا :گفت

    فتانه جون عالیند اینا دستت درد نکنه 🙂 واقعن لازم داشتیم اینا رو:))
    به سلامتی خودت اصن :):*

  7. Godfather :گفت

    یادم می ماند قاصدک جان

  8. mandana :گفت

    آشپز باشی‌ جون، می‌شه لطفا دستور درست کردن turkey (همون بوقلمون خودمون) رو هم بهمون بدی که شب thanksgivings کارمون راه بیفته؟ 🙂

    ممنون میشم اگه روش درست کردن کدو تنبل (squash) رو هم به من تنبل یاد بدی. یک جوری که سرخ کردنی نباشه اما خوشمزه باشه 🙂

  9. sanam :گفت

    شاد باشي

  10. atash :گفت

    Salam khanoom.
    I would like to ask you for some advice. I’m going to make some «Salad olvieh» for a party. but most of people over there are on diet. so I was wondering if you can give me
    some suggestion on how to make the sauce   so it taste good and it would not be so
    fatting.i.
    I usually make it with half Mayo and half yogurt, but my boy friend doesn’t like it, and he thinks it destroy the taste.
    so do you have any suggestion ideas?
    I have the party on Saturday, so if you can help, i would greatly appreciate that.

    p.s : in case you have suggestion my email is: atash.p@gmail.com
    Thanks

    • " من " :گفت

      سلام عرض شد
      والله من هم راه خاص دیگری نمی‌شناسم، غیر از این که مایونز کم‌چربی استفاده کنید و گوشت مرغ‌تان هم فقط گوشت سینه‌ی مرغ باشد.
      شرمنده که راه دیگری نمی‌شناسم.

  11. نازلی :گفت

    آشپزباشی جان(به کسر پِ) من یادم رفت بیام بهتون بگم که واسه شب تولدم از این دوتا مزه ی شما گذاشتم کنار آب حیات و ملت در کف بودن و قرار شد خودشون بیان این جا فیض ببرن :ی
    :* قربون دستتون.

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s