پاستاهای گیاهی – نسخه‌های خودمانی

عرض شود که همان طور که در جریان هستید، ما گرفتار بسته‌بندی و اسبا‌ب‌کشی و کوچ دوباره هستیم. غذای ساده و دم‌دستی و راحت و سریع به درد همین روزها می‌خورد. حالا بنده امیدوارم که شما درگیر این مصایب ما نباشید، اما خوب داشتن دو نسخه‌ی خودمانی از دو عدد پاستای خوب و خوش‌مزه هم اشکالی ندارد. موافقید؟


اسپاگتی گیاهی با تره‌‌فرنگی، گوجه‌فرنگی و سیر:
پانصدگرم اسپاگتی
یک عدد تره‌فرنگی
سه عدد گوجه‌فرنگی متوسط
دو عدد فلفل سبز،‌تند باشد بهتر است.
پنج حبه‌ی سیر
سه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
پودر فلفل شیرین یا پاپریکا
نمک، فلفل، شکر
روغن زیتون


یک قابلمه آب بگذارید روی شعله‌ی اجاق تا جوش بیاید. کمی هم نمک داخل آب بریزید. توی این فاصله، تره‌فرنگی را بشویید و حلقه‌حلقه خرد کنید. بعد گوجه‌فرنگی و فلفل سبزها را بشویید و ریز خرد کنید. حالا روغن زیتون در ماهی‌تابه یا قابلمه‌تان بریزید و سبزیجات ذکرشده را در آن تفت بدهید. حالا نوبت سیر است که با سیرخردکن یا چاقوی تیز ریزش کنید و به بقیه‌ی داستان اضافه بفرمایید. وسط این کارها اسپاگتی‌تان را هم در آب جوش بریزید، یادتان نرود. سبزی‌جات که تفت داده شدند، رب‌گوجه‌فرنگی، پودر پاپریکا، نمک، فلفل و یک ذره شکر به آن‌ها اضافه کنید و مخلوط را کمی هم بزنید.
حالا لابد اسپاگتی‌تان هم آماده است. آبکش‌ش کنید و در بشقاب یا دیس بریزید.
خورش سبزی‌جاتی که آماده کرده‌اید روی آن بریزید و سرو بفرمایید.
نوش جان.

پاستای گیاهی با کدوی سبز و لیموترش:
پانصدگرم پاستا
پانصدگرم کدوی سبز خورشی
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک عدد لیموترش بزرگ تازه
صدو پنجاه گرم پنیر پارمزان یا هر پنیر به درد‌بخور دیگری که دم دست‌تان است.
دو حبه سیر
یک دسته‌ی کوچک جعفری
نمک و فلفل


یک قابلمه آب بگذارید روی اجاق تا جوش بیاید. یادتان نرود نمک اضافه کنید. پاستا را مطابق سلیقه و دستوری که دارید آماده کنید.
حالا توی این فاصله کدوها را بشویید، اگر لازم می‌دانید پوست بکنید و به قطعاتی با ضخامت دو سانتی‌متر خرد کنید. بعد هم آن‌ها را در روغن سرخ کنید تا رنگ طلایی بگیرند. سیر را ریز خرد کنید، جعفری‌ها را بشویید و ساتوری خرد کنید، پوست لیموترش را هم رنده کنید.
حالا جعفری و سیر و پوست لیموترش را به کدوها بیافزایید و دوباره کمی تفت دهید. دقت کنید که رنگ کدو نباید تیره شود.
پاستا را آب‌کش کنید و در ظرف مناسب بریزید. به خورش کدو آب همان لیموترشی که پوست‌ش رنده شده، پنیر و نمک و فلفل اضافه کنید.
حالا این خورش را روی پاستا بریزید. کار را تمام کردید.
نوش جان.

پی‌نوشت:
آن‌هایی که کدو دوست ندارند، می‌توانند همین کار را بادمجان هم بکنند. ضرر ندارد. چنانچه ادویه‌ی خاص دیگری را به خورش‌های‌تان اضافه کنید که بیشتر مطابق ذائقه‌تان بشود بد نیست. من نسخه‌ی خودمانی و ساده را می‌نویسم. باقی داستان با خودتان.

آخرنوشت:
خلاصه ضمنی خداحافظی و عرضی ادب بوگم که چشمه‌ی ذوق آ هنر ، صَفاهونه‌س
اِگه که زحمت‌دون دادم من ، ببخشیندم همیشه بخشش و کارای خٌب اِز بزرگونه‌س
این بیتا از یه شعری بلندی آقای جمشیدی ادیب آ شاعری اصفانی برادون نوشتم که حظ‌شا ببرین‌د. درد‌آدلامون باشه‌د برا یه وخ که من سرم خلوِت شده‌س آ قال کمتره‌س.
شکلدونا برم.

Advertisements
این نوشته در Uncategorized ارسال شده و با , , , , , برچسب‌گذاری شده. این نوشته را نشانه‌گذاری کنید.

4 پاسخ برای پاستاهای گیاهی – نسخه‌های خودمانی

  1. نازنین :گفت

    خیلی ممنون آشپِزباشی جان. بازم غذاهای گیاهی معرفی کنید لطفاً.

  2. آورا :گفت

    این پاستای دومی را خوشم اومد . حتما درستش میکنم. کار ما دیر و زود دارد اما سوخت و سوز ندارد

  3. یه زن :گفت

    سلام عزیزجان
    بسی لذت می برم از این دستورات …ممنون و خسته نباشی اساسی . راستی توی دستور پاستای کدو مگه نباید پنیر کمی وا بره و یا پف کنه و یا آب شه ؟ مرسی

    • " من " :گفت

      ممنون از محبت و توجه شما. نه. وقتی پنیر پارمزان استفاده می‌کنید، هیچ کدام از این اتفاق‌ها نباید بیافتد.

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s