دسر توت‌فرنگی – نسخه‌ی خودمانی

رفیق اتریشی من که  متخصص این دسر است، می‌گوید این‌ها » توت‌فرنگی‌های آسمانی» هستند. البته من که باورم نمی‌شود، چون خودش هم توت‌فرنگی‌های‌ش را از بازار سبزی و میوه‌ی منطقه‌ی پنج وین می‌خرد. حالا شما دست به کار شوید و بعد خبر بدهید ببینیم توت‌فرنگی‌ها آسمانی و خدایی و مقرب هستند یا آن که می‌خورد و حظ‌شان را می‌برد تا آن‌ بالا‌بالاها می‌رود.

لازم است:

دویست و پنجاه گرم توت فرنگی تازه و رسیده و قرمز و خوشگل و ترگل‌ورگل که شسته و پاک و پاکیزه باشد.
صد گرم خامه ( محافظه‌کاران کم‌چربی بخرند)
صد گرم پنیر خامه‌ای ( محافظه‌کاران همان کار خط بالا را بکنند)
مقداری شکر وانیلی یا وانیل تازه یا هر جور وانیلی که این سوپر دریانی می‌دهد شاگردش برایتان تا دم در بیاورد.
کمی شکر، این واقعاً بستگی به ذائقه دارد. من هیچ مقداری توصیه نمی‌کنم.

اجرا می‌شود:
خامه و شکر و وانیل را با هم بزنید. بزنید ها. به تمام کسانی که از دست‌شان عصبانی هستید یا لج‌تان گرفته یا حرص‌تان را درآورده‌اند فکر کنید و هی هم بزنید. به‌به! این آش‌پزی به کسر پ نیست که، این روان درمانی‌ست در سطح تیم ملی!
در یک کاسه‌ی دیگر پنیر خامه‌ای را بزنید. ایضاً با همان حرص . شکرتان را هم در همین مرحله به پنیر اضافه کنید. بعد هر دو را با هم ترکیب کنید و دوباره بزنید. یعنی دلم می‌خواهد کاری کنید که همه‌ی کدورت‌ها سر همین کاسه‌ی خامه از بین برود. خدا عوض‌تان بدهد، ببینم چه می‌کنید.
حالا توت‌فرنگی‌ها را از دو طرف برش بدهید. یعنی صلیبی. یعنی همین شکلی که توی عکس می‌بینید. اگر دانش‌آموخته‌ی شریف هستید،
هر شکل دیگری هم آزاد است.
بعد هم با یکی از این قیف‌های شیرینی پزی، و اگر نداشتید با یک کیسه فریزر که از این معجون پر شده و شما ته‌ش را سفت گرفته‌اید و نوک‌ش را با چاقو یا با دندان سوراخ کرده‌اید خامه‌ی‌پنیری‌وانیلی‌تان را درون توت‌فرنگی‌ها بریزید.
حالا به هر شکلی دلتان خواست تزیین‌شان کنید.
نوش جان.

پی‌نوشت:
توت‌فرنگی‌ها را می‌توانید با بستنی یا با کیک ساده سرو کنید. حتماً کارهای دیگر هم می‌شود با این توت‌فرنگی‌ها کرد که خوب عجالتاً از حوزه‌ی گفتگوی ما خارج است.

آخرنوشت:
این توت‌فرنگی‌یا خیلی دوس‌بداری‌ین. فقط یاددون باشه‌د بی‌ذارین یخچال که خٌنک بمونه‌د آ بعد از اینی‌یم که دٌرٌس‌شون کردین دوباره یٌخده وخ تو یخچال بومونن. هر چی خٌنٌک‌تر باشه‌د جیگردون بیش‌تر حال می‌یاد آ حظ‌شا بیش‌تر می‌برین. زیادی‌شم خٌب نیس، سردی‌دون می‌کونه‌د اون وخ می‌باد چای نٌبات بخورین دوباره هوا داغه‌س کلافه می‌شین. یٌخده‌شا بده‌ین مهمونا، بقیه‌شا خوددون بخورین.
نٌشی جون‌دون.

Advertisements
این نوشته در Uncategorized ارسال شده و با , , , برچسب‌گذاری شده. این نوشته را نشانه‌گذاری کنید.

2 پاسخ برای دسر توت‌فرنگی – نسخه‌ی خودمانی

  1. Hesam :گفت

    به نظر میاد خیلی خوش مزه هست

  2. محسن :گفت

    این وبلاگ مشکلش این است که دل آدمو آب میندازه ولی آدم خودش نمیتونه درستش کنه!
    انصافا!!!

    (یه چیزی که خیلی خوشم میاد تنوع وبلاگه… که اینجا رعایت شده؛ نه سیاسیه، نه موضوعات تکراریه دیگه! باعث شد توی ریدرم بزارمش!‌:) )

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s