خوراک پرچم – تابستانی- نسخه‌ی خودمانی

خوب، من می‌خواستم یک مانیفست بسیار سفت راجع به خودم و این وبلاگ بنویسم اما بعد دیدم اعصاب‌م را هم دوست دارم و هم به آن احتیاج دارم. برای همین منصرف شدم و رفتم سراغ خوراک پرچم، هر چه باشد این روزها تب فوتبال و پرچم و ناسیونالیسم داغ است. خلاصه خوراک پرچم بخوریم و حرص نخوریم.

عنایت بفرمایید:

پنیر موزارلا یا پنیر گوسفندی سفید معمولی که هر بقالی می‌فروشد.
گوجه فرنگی ریز گیلاس صفت یا گوجه فرنگی ریز معمولی که هر سبزی‌فروشی می‌فروشد.
ریحان سبز به مقدار زیاد
چهار قاشق غذاخوری سرکه‌ی سیب یا انگور یا هر چیزی که سوپری دم خانه داشت.
هشت قاشق غذاخوری روغن زیتون ایتالیایی یا یونانی یا اسپانیایی یا رودباری، دنبالب اصفانی‌ش نگردین، اصفان درخت زیتون درنی‌می‌یاد.
نمک و فلفل
مقادیری سیخ چوبی یا پلاستیکی

ادامه‌ی عنایت را بفرمایید:
نصف بیشتر دسته‌ی ریحان‌تان را جدا کنید. پاک کنید و بشویید. بعد یا با دستگاه سبزی‌خردکن ژیگانسی که در کابینت دارید یا با یک عدد چاقوی بسیاری تیز آن‌را حسابی خرد کنید. خرد که عرض می‌کنم یعنی خرد و خمیر، له و لورده، یعنی آب ریحان دربیاید. یعنی هر چه دق دل دارید سرش دربیاورید. بعد این ریحان را با روغن زیتون و سرکه مخلوط کنید و بگذارید کنار تا برای خودشان حال کنند.
حالا مابقی ریحان‌ها را بشویید و پاک کنید. البته همان اول کار هم می‌توانستید همه‌ی ریحان را پاک کنید و بشویید. این یک نکته‌ی کنکوری بود.
سیخ‌های چوبی یا پلاستیکی‌تان را بردارید و ریحان و پنیر و گوجه را به سیخ بکشید. به هر شکل و مدلی که خودتان دلتان می‌خواهد. اندازه‌ها دل‌خواه است، متد گرلاوین که نیست سانت بزنیم.
وقتی همه را سیخ کشیدید، بچینیدشان در یک دیس بزرگ و بعد هم معجون ریحان و مخلفات را رویش بریزید.
نوش جان.

پی‌نوشت:

اگر مهمان دارید، نان مرغوب تازه اعم از بربری، چیاباتا، باگت یا هر نان دیگری که دوست داشتید آماده کنید و بگذارید ور دلش، تا مهمان مجبور شود قاتق کند و زود سیر شود که خرج شما کمتر شود.
اگر خودتان دور هم هستید، نان نخورید بی‌خود شکم‌تان پر شود. این‌ها را البته بگذارید به پای نصایح یک اصفهانی.
همین.

آخرنوشت:
ما اصفان که بودیم خوراکی پرچم‌مون پنیر آ خیار آ گوجه بود. این یخده خارجی‌یس، فیس‌ش بیشتره‌س. فیس چیزی مهمی‌یس. فیس نداشته باشین مردوم بوٌورشون نی‌می‌یاد چیزی حالی‌دون می‌شه‌د. فیس‌آ بپاین یاددون نره‌د.

Advertisements
این نوشته در Uncategorized ارسال شده و با , , , برچسب‌گذاری شده. این نوشته را نشانه‌گذاری کنید.

5 پاسخ برای خوراک پرچم – تابستانی- نسخه‌ی خودمانی

  1. شراره :گفت

    ممنون که برگشتین
    دوستون داریم فتانه جون
    و از وبلاگی که زحمت می کشین براش استفاده می بریم
    بوسسسسسسسسسسسسسسسسسس
    اگه وقت کردین تیرامیسو را هم بگین البته عجله ندارم
    فداتون

  2. لیلا :گفت

    هورا که برگشتی. خوشحالم

  3. هاله :گفت

    به به به به … پرواربندی فتانه و شرکا
    این چه آسونه و چه قدر به فکرم نرسیده بود تا حالا با این​​که مخلوطش رو درست می​​کنم برا پیش غذا.
    پرزنتیشنش حرف نداره ولی واقعا» موندم تو کف آسونی یه غذای به این فیس داری به قول خودت

  4. عباس :گفت

    سلام و خسته نباشید
    من متوجه اون سرکه نشده ام چه کاری انجام می ده تو این غذا می تونید بیشتر توضیح بدین
    ممنون

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s