پاستای تابستانی – گیاهی، نسخه‌ی خودمانی

این دستورغذا به تمامی دوست‌داران پاستا، گوجه‌فرنگی و ریحان پیشکش می‌شود. امیدوارم که مقبول طبع افتد و خبر پخت و خورد و حظ آن را با شرح و عکس و تفصیلات به سوی ما روان کنید.

مورد نیاز است:

هفت‌صدگرم گوجه فرنگی ( ترجیحاً از این کوکتلی گردالی جیگانس خارجی رسیده‌های قرمز)
دویست و پنجاه گرم پنیر ( ترجیحاً پارمزان اگر نبود هر پنیر دیگری که با ذائقه و جیب‌تان جور در می‌آید)
صد گرم بادام‌زمینی بوداده ( منظورم این است که بدون روغن و فقط با حرارت بوداده شده باشد)
یک دسته ریحان سبز ( بنفش بود هم خوب است)
شش تا هشت قاشق غذاخوری روغن زیتون
پانصدگرم پاستا
سیر دو یا سه حبه
نمک
فلفل

نیاز را برطرف می‌کند:

گوجه‌فرنگی‌ها را بشویید، از وسط نصف کنید و داخل یک کاسه‌ی بزرگ بریزید. سیرها را با سیرخردکن یا چاقوی تیز ریز خرد کنید و به گوجه فرنگی‌ها بیافزایید. نمک و فلفل مفصلی بزنید و حالا پنیر پارمزان را روی آن بریزید. حالا نوبت بادام‌زمینی‌هاست، آن‌ها را هم اضافه کنید.
ریحان‌ها را پاک کنید، بشویید و روی این معجون خرد کنید. با دست، برگ لطیف ریحان طاقت زخم چاقو ندارد.
بعد روغن زیتون را روی همه‌ی این‌ها بریزید. حالا این کاسه را دست‌کم پنج شش ساعت در یخچال بگذارید یا اگر از من می‌شنوید، یک شب که سرحالید و کاری ندارید این معجون را آماده کنید و بگذارید در یخچال بماند و فردایش که مثلاً روز تعطیل‌تان است، برای ناهار آماده‌ش کنید.
خوب حالا فرض می‌کنیم که فردا شده است، یا شب همان روز صبح است، خلاصه،این سس، خورش یا معجونی را که آماده کرده‌ایم از یخچال بیرون بیاورید و بگذارید دمایش مطابق دمای هوای اتاق بشود. یک قابلمه آب بگذارید جوش بیاید و به همان سنت همیشگی پاستا‌یتان را آماده کنید.
پاستا که آماده شد، سس را بدون گرم کردن روی آن بریزید.
خوب و خو‌ش‌مزه و تابستانی‌ست.
نوش جان!

پی‌نوشت:

بادام‌زمینی را خودتان می‌توانید در عرض دو دقیقه توی یک ماهی‌تابه بو بدهید. روی شعله‌ی زیاد و بدون روغن.
اگر پنیر و ریحان زیاد دوست دارید، وقتی غذا را سرو می‌کنید دوباره پنیر تازه رویش رنده کنید و چند برگ ریحان هم وردلش بگذارید.
یادتان باشد سس را گرم نکنید، اگر پاستا را داغ داغ توی بشقاب بکشید، خورش یا سس پاستا از همان گرمای لازم را می‌گیرد.

آخرنوشت:
می‌گما ما هم شوورمون غذا ایتالیایی خیلی دوس می‌دارن هم این مه‌یا جونی که دوس جونی ماوند آ آدم شووراشون با آدم شووراما هم شری‌یند آ دوسن، پیغوم داده بودن پاستا را زیاتش کونین. خلاصه امرو دستوری غذامون پارتی‌بازی شده‌س! شوماوم اگه امری، فرمایشی دارین، رودرواسی نداره‌دا، بوگوین! بعله!

Advertisements
این نوشته در Uncategorized ارسال شده و با , , , , , برچسب‌گذاری شده. این نوشته را نشانه‌گذاری کنید.

11 پاسخ برای پاستای تابستانی – گیاهی، نسخه‌ی خودمانی

  1. azar :گفت

    AshpEz bashi joonam, ma tu in Sarma Reyhoon nadarim, che Sabzi jash bezarim

    • " من " :گفت

      ریحون خشک از سوپرمارکت بخرید عزیز جان. بعد هم حتماً ریحون گلخونه‌ای هست، شما از سوپر سر کوچه بپرس!

  2. Hengameh :گفت

    Ma tahchin mikhahim yala yala……….:)

  3. mah :گفت

    fatane joonam,salam azizam,
    mesle hamishe too kaameli,che dar deklamaye sher o goftegoo o nevisandegi che dar romooze ashpazi.

  4. پویا :گفت

    همسایه جان سلام. خیلی ها مثل من به بادام زمینی حساسیت دارند. امیدوارم این خورش پاستای شما بدون بادام زمینی هم خوشمزه باشد.
    پ

    • " من " :گفت

      پویا جان
      مطمئن باشید که هست. اصل قضیه ریحان و پنیر و گوجه‌فرنگی‌ست. بادام فقط به قول ما اصفانی‌ها فیس‌ش را زیاد می‌کنه. در ضمن شما فرموده بودید که دستور کیک ساده عصرانه بنویسم. نوشتم. دیدید؟
      ارادت

      • پویا :گفت

        ممنون همسایه ی عزیز ما. بله دیدم. این بنایی آشپزخانه که تمام شود دوره ی جدید کیک پزی را با کیک شما افتتاح خواهیم کرد.
        در مورد بادام زمینی هم حتما همینطور است که می گویی. اثر آن پنیر و ریحان به اندازه کافی معطر و مزه دار هست.
        پ

  5. نارنج :گفت

    برگ لطیف ریحان طاقت زخم چاقو ندارد…

  6. Yasaman :گفت

    چه هیجان انگیزه قیافه اش. حتما امتحان می کنم.
    راستی چرا چند مدل پاستا تو عکسا هست؟ مربوط به چند سری مختلفه؟ بهترین فرمش کدومه؟

    • " من " :گفت

      یاسمن جان
      بله، این عکس‌ها مال دفعات مختلفت است. به نظر من همه‌ش خوب می‌شود. هر پاستایی خودتون دوست دارید، همون نوع را انتخاب کنید.

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s