پاستای امروز را حکماً میشود با سس سفید هم درست کرد، اما چون ما خانوادگی هوس غذای تند کرده بودیم، گفتیم سس یا به قول آقای دریابندری خورش پاستای امروز را تند و تیز کنیم. حالا هم نسخه را میگذاریم ور دل شما، باشد که بخورید و کیف کنید.
لازم است:
چهار عدد بادمجان قلمی نبود غیرقلمی، فقط عنایت بفرمایید پوست بادمجان کلفت نباشد.
چهار عدد کدوی کوچک
یک عدد پیاز متوسط
هشت عدد قارچ معمولی
سه حبه سیر خردشده
رب گوجهفرنگی
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون برای سرخ کردن
چهارصد گرم پاستا ( نوع و شکلش به عهدهی خودتان، ما پاستای پنه داشتیم به کسر پ)
ادویه شامل زردچوبه- دارچین- پودر چیلی و نمک و فلفل
سبزی معطر: ریحان، ترخان، آویشن
انجام میشود:
بادمجانها را خوب بشویید و با پوست نگینی خرد کنید. کدوها را بشویید و پوست بکنید و ایضاً نگینی خرد کنید.
سیر را با سیرخردکن یا یک عدد چاقوی تیز حسابی خرد کنید. پیاز را هم ریز و نازک خرد کنید.
چه قدر خرد کردید ها. خسته نباشید.
خوب حالا روغن را در یک قابلمه داغ کنید، پیاز و سیر را تفت بدهید، طلایی که شدند، قارچ و بادمجان و کدو را اضافه کنید، بگذارید حال همسایگی با سیر و پیاز را ببرند. نیمی از رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید، در قابلمه را ببندید و بگذارید سبزیجاتتان بخارپز شود. برای این کار شعله باید کم و زمان پانزده دقیقه باشد. بعد بقیه رب را به همراه یک لیوان معمولی آب به سبزیجات اضافه کنید و دوباره بگذارید ده دقیقهای بجوشد تا مایهی خورش پاستا غلیظ شود. دست آخر هم کمی سبزی معطر به خورش اضافه بفرمایید.
در یک قابلمهی دیگر آب بگذارید جوش بیاید. پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته یا دستورالعمل خودتان یا دوستان و بستگان و خویشاوندان بپزید و آبکش کنید و در یک ظرف بزرگ بریزید.
خورش پاستا را روی پاستا بریزید، کمی پنیر پارمزان یا هر پنیر دیگری که دم دست بود، روی خورش رنده کنید. ریحان تازه اگر دارید ، چند برگ آن را روی پاستا خرد بفرمایید.
همین. تمام شد.
نوش جان.
پینوشت:
اگر فلفل تازه یا چیلی تازه دارید،حتماً استفاده کنید که مزهش به مراتب بهتر میشود.
آخرنوشت:
ما غذامونا با سالادی ساده خوردیم . کاهو آ گوجه آ خیار. یخدهوم فیسی خارجی اومدیم روش روغنی تخمی کدو ریختیم با لیموترش.
جادون خالی.
به به به خوشمزه هست ها ممنونم
http://www.ashpazirani.wordpress.com
این خیلی غذای خوبیه آجی. سلامت و شکم پر کن. مشابهاش رو من همین پریشت درست کردم ولی ما راویولی استفاده کردیم که تو دلاش بادمجون و ریکوتا بود و جات خالی چسبید. روغن تخم کدو یک کم برام نامانوسه … خوبه بو و مزهاش؟ باید امتحان کنم حتما».
این بادمجون چیه لامصب، همه جزو سبزیجات هم من گیاهخوار دایم جای گوشت تو هر غذایی بادمجون میریزم. خیلی لذیذه با غذاهای گوجهدار
کیک سیبو پختم.عالی بود.دستون درد نکنه.نهار فردامونم که پاستاس…مرسیییییییییی یه عالم
خیلی خیلی خوشمزه بود
حتی خواهرمن که بادمجون دوست نداره هم خوشش اومد
خیلی کلی زیاد مرسی
🙂
من دیشب این غذا رو برای یک جمع سه نفره درست کردم و همه رااااااااااااااااضی و خندون بودن. تشکر می شود از این غذای خوشمزه 🙂
دست شما درد نکنه. ممنون
درست کردیم.. خوشمان آمد…