این سالاد را آلمانیها و سوییسیها هم درست میکنند. این را اول کار بگویم تا دعوا نشده، حتماً کسانی دیگری هم درست میکنند و میخورند که من خبر ندارم. نوش جانشان، خوب کاری میکنند.
من نسخهی خودمانی وینیش را برایتان مینویسم. آسان است. خیلی. خوشمزه و خنک و تابستانی. در ضمن کنار کباب و شنیتسل هم معرکه میشود.
فراهم آورید:
چهار عدد خیار
یک قاشق مرباخوری شکر
یک قاشق مرباخوری سبزیجات معطر خرد شده (ساطوری) یا خشک
یک پیمانه ( لیوان متوسط) ماست خامهای ( اگر رژیم دارید ماست کم چربی)
یک قاشق مرباخوری روغن آفتابگردان یا زیتون
دو حبهی سیر تازه
یک قاشق مرباخوری سرکه (سیب، سفید)
یک قاشق مرباخوری آب لیموترش
نمک
فلفل
فنآوری کنید:
ماست و روغن و سرکه و آبلیمو و سبزیجات معطر را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید. سیر را با سیرخردکن یا با چاقو حسابی خرد کنید. ریز ریز. زیر دندان نیاید بهتر است. بعد به مخلوط قبلی اضافه کنید. همه را در یک کاسهی سالادخوری بریزید، خیارهایی را که شستهاید و پوست کندهاید و خرد کردهاید به آن اضافه کنید. نمک و فلفل یادتان نرود.
نوش جان.
پینوشت:
خیارهای بهاری و تابستانی آن قدر ترد و تر و تازهاند که من با پوست خردشان میکنم.
اگر طعم شوید تازه دوست دارید، میتوانید به سوس ماستتان شوید تازه اضافه کنید.
آخرنوشت:
میگما، این یٌخده مثی ماسآخیاری خودمون میمونهد، اما خٌب خارجییهس، فیسش بیشترهس. اگه دٌرٌس کردین، حکماً بوگوین خارجییهس که فیسش کم نیاد!
همچنان بر شما عاشقیم به مولا!
چقدر مزه
بنده امروز این ماست و خیار فیس در شما رو درست کردم و جای شما خالی نوش جان کردیم. دستتون طلا 🙂
گلناز جان
نوش جانتون. چه خوب که خبر دادین.