زود آماده‌شونده – نسخه‌ی خودمانی – با عکس و تفصیلات

این نوشته تکراری‌ست، اما چون بار اول عکس دم دست نداشتم، امشب عکس را به پیوست می‌فرستم. این زودآماده‌شونده سفارشی برای خانم مقدم است. خودشان در جریان هستند. البته نوش جان ایشان و رفقا و نوش جان شما هم باشد اگر درست کردید.

جورکردنی‌ها برای چهار رفیق:

چهار عدد سینه‌ی مرغ بدون پوست
چهار عدد گوجه فرنگی گوشتی متوسط
دو عدد گردالی پنیر موزارلا، نبود پنیرهای گردالی دیگر، نبود پنیر پیتزا، نبود هر پنیری که دم دست بود و به درد این کار می‌خورد
ریحان یا ترخان یا آویشن خشک، من ریحان را ترجیح می‌دهم
روغن زیتون یا روغن آفتاب‌گردان

جور کردن:
به گوشت سینه مرغ نمک وفلفل بزنید، بعد روغن‌تان را در ماهی تابه بریزید. داغ که شد، گوشت را در ماهی‌تابه سرخ کنید تا طلایی شود.
هر دوطرفش ها. خیلی مهم است
گوجه فرنگی‌ها را جوری برش دهید که بتوانید آن‌ها روی گوشت بچینید. پنیر را هم ایضاً.
گوشت‌ها را از توی ماهی‌تابه دربیاورید، توی یک ظرف مخصوص فر یا پیرکس یا هر چه خودتان دارید بگذارید، روی هر کدام از سینه‌ی مرغ‌ها را با برش‌های گوجه فرنگی بپوشانید. روی گوجه‌فرنگی‌ها را هم با پنیر بپوشانید.
دوباره روی این داستان نمک و فلفل و ریحان خشک یا آویشن خشک یا ترخان خشک یا هر سبزی معطر خشک دیگر که دوست دارید بپاشید.
بعد ظرف‌تان را در فر بگذارید. ده دقیقه و دویست درجه‌ی سانتیگراد. فارنهایت‌ش را بلد نیستم. فکر کردید من شریف درس خوانده‌ام؟
یا مهندسم؟
خیر.

همین دیگر. منتظر چیز دیگری نباشید. پی نوشت هم ندارد. کل جور کردن پانزده دقیقه، ده دقیقه هم جورشده‌ها در فر می‌مانند. پنج دقیقه وقت دارید میز را بچینید.
دیگر منتظر چه هستید؟
هان؟
نوش جان.

پی‌نوشت موذیانه:

مقدم! آن قدر آسان و سریع بود که بپزی یا باز هم بهانه می‌یاری؟
:*

Advertisements
این نوشته در Uncategorized ارسال شده. این نوشته را نشانه‌گذاری کنید.

12 پاسخ برای زود آماده‌شونده – نسخه‌ی خودمانی – با عکس و تفصیلات

  1. Mohammad :گفت

    وقت کردی یک کم به شریفی‌ها تیکه بنداز!

    کلی کیف کردم از دیدن دست‌بند سبزت در عکس.

    • " من " :گفت

      محمد گرامی
      من دوستان صمیمی زیادی دارم که فارغ‌التحصیل شریف هستند، برای همین سربه‌سرشان می‌گذارم.
      🙂

  2. مينا :گفت

    سلام

    امروز روز بدي براي من بود . فكر مي كردم تا پايان وقت اداري نوك ابروهايم هر دو به نوك دماغم باقي بمانند . ولي وقتي به سراغ وب كتايون رفتم و از آنجا منو فرستاد به وب شما كلي به جونش دعا كردم چون با نگارش دستورات شما خودم و همكارام كلي كيف كرديم و خنديديم و استفادده برديم. مي دونيد انگار مديون شما هستم كاكو. مي رم كه امروز عصر كيك را درست كنم و الان هم مي خوام بقيه دستورات را بخونم . نه نه نه بخورم

  3. مينا :گفت

    اصلاح :

    نوك ابروهام به طرف نوك دماغم باقي بمانند

  4. سلام خانم نویسنده(فتانه؟!)
    من ای آخر هفته با دوستام برنامه دارم آ قراره که هرکی یه سالاتی درست کونِد آ با خودش بیارِد. میخواسم بیبینم ایحیانا دستور سالاد باحالی بلدی که به منم یاد بدی، آ فقط با سبزیجات؟! از اون سالاتایی که آدم انگوشتاشم باهاش میخورِد؟!
    (لهجه ام درست بود؟!)

    • " من " :گفت

      ایلناز خانم سلام
      من توی همین وبلاگ دستور چندین سالاد را نوشته‌ام. به گمانم بد نباشند. یک نگاهی بیاندازید.
      امیدوارم برسم که فردا چیزی بنویسم. متاسفانه سرم شلوغ است.
      از محبت و توجه‌تان ممنون

  5. sa :گفت

    لایک همراه با قدردانی.

  6. شراره :گفت

    من این غذا را امشب پختم خیلییییییییییییییییییی خوب شد. مرسی آجی جونممممممممممممممممممممممم

  7. زیتا :گفت

    من تا حالا این جریان «مشغولی ذمه» بودن را نمی دونستم. ما این غذای لذیذ رو درست کردیم یه شب (البته بدون پنیرش) و بسیار لذیذ و مقبول طبع واقع شد. ان شاالله دفعه بعدی هر چی درست کردم براتون عکس می سونم و می رفستم. خلاصه این یه بار و حلال کنید.

  8. money71 :گفت

    من درسش كردم ولي نيمدونم چرا بي مزه شد

    • " من " :گفت

      شما که درست‌ش کردید نمی‌دونید، من از کجا بدونم؟ امیدوارم دفعه‌ی دیگر بامزه بشه.

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s