سوپ سبز – براکلی- نسخه‌ی خودمانی – اتریش

اتریش یا بهتر بگویم وین، جایی‌ست که من کمتر از نیمی از عمرم را در آن گذرانده‌ام. فکر کردم بد نیست، کمی هم با هم آش‌پزی اتریشی بکنیم. نظرتان چیست؟

گردآوری بفرمایید:
براکلی یا بروکلی تازه، پانصدگرم
قیافه‌تان را در هم نکشید،‌خودم با این دو چشم درشت‌م دیدم سبزی‌فروشی‌ها در ایران براکلی دارند. میدان تره‌بار هم بود. آدرس بدهم؟
پنجاه گرم خامه‌ی کم چربی
سیب‌زمینی- دو عدد متوسط
کمی جوزهندی – دوباره که اخم کردید. هست. عطاری‌ها دارند. اصلاً تشریف ببرید اصفهان، بازار قیصریه، راسته‌ ادویه فروش‌ها، مغازه حج‌آقا فلفلیان، نشانی من را هم بدهید و تهیه فرمایید. البته تخفیف نمی‌دهند. هاهاها.
یک عدد قرص عصاره‌ی سبزیجات پخته – از همون‌ها که توی ایران اسم کارخانه‌ی تولیدکننده‌ش سخته.
نمک
فلفل
کمی جعفری ساطوری شده برای تزیین

گردآوری را پخش بفرمایید:
براکلی‌ها را ریز، با دست خرد کنید و بشویید. من ساقه‌ی براکلی را هم پوست می‌گیریم و خرد می‌کنم. نه که اصفانی‌یم، چی‌زی‌یا نی‌می‌باد دور ریخ، حیف‌ه‌س!
سیب‌زمینی‌ها را بشویید، پوست بکنید و نگینی خرد کنید. به‌به نگینی! چه اصطلاح جیگری!
قرص عصاره سبزی‌جات را طبق دستورالعمل رو ی بسته‌بندی در آب جوش حل کنید. برای اندازه‌های ما چیزی حدود شش‌صد میلی‌لیتر کافی‌ست. بعد سیب‌زمینی‌ها و بروکلی را داخل قابلمه‌ای که حاوی این مایع است بریزید.
بگذارید بیست و پنج تا سی دقیقه ریز بجوشد تا سیب‌زمینی‌ها و براکلی خوب پخته شوند.
بعد با این دستگاه‌های جیگانس هست که در ایران بهش می‌گویند » هم‌زن‌ قلمی»، یا اگر ندارید با یک هم‌زن دیگر، یا اگر دم‌دست نیست با یک عدد قاشق چوبی و مقادیر زیادی زور بازو و عرق جبین، سوپ را آن قدر هم بزنید که نرم و یک‌دست و پوره‌مانند بشود.
بعد خامه را اضافه کنید، جوزهندی، نمک و فلفل بزنید.
غذا آماده‌ست. می‌توانید روی سوپ را با خامه و جعفری تزیین کنید.
نوش جان.

پی‌نوشت:
این نسخه‌ی ساده و سریع پخت سوپ براکلی بود. نسخه‌ها‌ی اعیانی‌تر هم دارد. ما کماکان سوسیالیستی و دوست‌دار محیط زیست عمل می‌کنیم. فراموش نشود.
سوپ موردنظر هم با نان سفید خوش‌مزه‌ست هم با نان سیاه. ما البته دومی‌ را ترجیح می‌دهیم.

Advertisements
این نوشته در Uncategorized ارسال شده. این نوشته را نشانه‌گذاری کنید.

4 پاسخ برای سوپ سبز – براکلی- نسخه‌ی خودمانی – اتریش

  1. رويا :گفت

    اي ول. دستي شوما درد نكوند

  2. bahareh :گفت

    joze hendie chie?almanisham begi ke kheyly alitare:-)

  3. لیلا :گفت

    چقدر خوب بود این غذا. رنگشم کلی خوبه. من عاشق ساقه براکلی ام. از قسمت های دیگه ش ترد تره حتی.

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s