سالاد سبز سبز سبز

ذکر یک نکته ضروری‌ست. من چون خودم مثل بز سالاد می‌خورم، اندازه‌ها را تقریبی می‌نویسم ، اگر شما کمتر و بیشتر خواستید خودتان مختارید.

سالاد روز
یک دسته شاهی یا ترتیزک یا در خارجه روکولا یا در سواحل جنوبی خلیج فارس جرجیر
صد گرم برگ اسفناج تازه (بنده خودم از اسفناج بیزارم اما ما نفله‌ی رفاقتیم) ترجیحاً برگ‌های ریز
یک سیب سبز درشت ترجیحن ترش‌مزه
دو عدد کیوی
روغن زیتون
سرکه بالزامیک اگر نبود یا گران بود یا دوست نداشتید سرکه‌ی سفید ترجیحن سرکه‌ی سیب
نمک و فلفل

دم ترتیزک‌ها یا شاهی یا روکولا یا جرجیر را بگیرد و همه را خوب بشویید. برگ‌های اسفناج را ایضاً. سیب مورد نظر را شسته اما پوست نکنید. برش‌های نازک از سیب ببرید. اندازه‌‌ی خاصی ندارد، هر جور عشق‌تان کشید. کیوی را هم پوست بکنید و خرد کنید. برش‌هایش خیلی نازک نباشد که وابرود.
بعد نمک و فلفل و سرکه و روغن زیتون اضافه بفرمایید. اگر یک بیست دقیقه‌ای بگذارید جا بیافتد که قیامت می‌شود.
بعد هم نوش جان

اگر خوش‌مزه شد و دوست داشتید خبرش را بدهید.

Advertisements
این نوشته در Uncategorized ارسال شده و با برچسب‌گذاری شده. این نوشته را نشانه‌گذاری کنید.

2 پاسخ برای سالاد سبز سبز سبز

  1. سایه :گفت

    این همونه که به جای آرکولا مرزه می شه ریخت توش. ها ها. خواستم ذهن خواننده‌ها منحرف بشه.

  2. آناهیتا :گفت

    ما اینو درست کردیم به جای اسفناج کاهو ریختیم خوب بود دوست می داشتیم .

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s