سالاد ذرت و کرفس – نسخه‌ی خودمانی

هوا گرم شده است. این جا داغ است و شرجی. اروپا و کانادا هم گرم‌ شده‌اند. استوا که قیامت است. پس نتیجه‌ی اخلاقی و غیراخلاقی‌ش این می‌شود که سالاد می‌چسبد.
قناری توجه کند

مواد جورکردنی
یک قوطی کنسرو ذرت- که می شود به عبارت سی‌ صد گرم حدوداً
دو عدد سیب ترش- سبز باشد که به ایام خردادی و روحیات ما بخورد چه بهتر
یک عدد کرفس- سی‌صدگرم- سبز هم که هست- پس به‌به
صد و پنجاه گرم ماست کم‌چربی- تا جودی بداند چه قدر دوست‌ش می‌دارم
به اندازه سه قاشق غذاخوری جعفری، گشنیز، شوید که ریز خرده‌ شده‌اند. همان ساطوری، دست‌تان را نبرید
دو قاشق غذاخوری روغن برای سالاد- آفتاب‌گردان یا زیتون یا هر چه که دوست‌تر دارید
نمک
فلفل ازنوع تند و تیز

اول ماست را با سه نوع سبزی و روغن مخلوط کنید. نمک و فلف بزنید و بگذارید برای خودش حال کند. بعد کرفس و سیب‌ها را بشویید، ریز خرد کنید. ریز که عرض می‌کنم همان است که مد شده می‌گویند نگینی. خیلی اصطلاح جگری‌ست. خلاصه نگینی خرد کنید. آب کنسرو ذرت را خالی کنید و ذرت‌ها را به کرفس و سیب‌های خرد شده بیافزایید. بعد آن معجونی که گذاشته بودید حال کند را بریزید روی این‌ها، تا همه دور هم باشند و حال کنند.
برای حال بیشتر سالاد را دست کم یک تا دو ساعت در یخچال بگذارید. آن وقت قطعاً شما از خوردن‌ش بیشتر حال خواهید کرد.
نوش جان

پی‌نوشت:
اگر کسی حکماً دلش می‌خواهد سالادش ترش باشد، می‌تواند آب لیموترش تازه‌ اضافه کند. من ضامن بهشت و جهنم‌ش نیستم.
گفته باشم.

Advertisements
این نوشته در Uncategorized ارسال شده و با , برچسب‌گذاری شده. این نوشته را نشانه‌گذاری کنید.

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s