این قدر آسونه که همه درست میکنین. باورتون نمیشه؟
چرا بابا. نمیشه چیه؟
نمیشه مال سوسنئه.
جور کنید
نیم کیلو ماست کمچربی
صد و بیست گرم شکر
یک پاکت شکر وانیل یا وانیل شکری یا همین پودرا که مث دوای سید تو گوزنهاست اما بوی خوب میده
چهارصد میلیلیتر خامه کمچربی
دویست و پنجاه گرم شاتوت اگه با سلطنت مشکل دارین توت سیاه، یا توت فرنگی، یا تمشک، فرنگیها هر نوع بری به کسر ب که دوست دارند.
هر کی فشارش پایینئه یا میوهی ترش دوست نداره یا دسر خیلی شیرین دوست داره، از قبل رو میوهها شکر بپاشه، من نه کالری میشمارم نه روز قیامت جوابگو هستم. گفته باشم.
جورکردهها را جمع و جور کنیم
ماست و شکر وخامه و دوای خوشبوی سید گوزنها را توی کاسهی بزرگ با هم مخلوط کنید. حسابی هم بزنید. بزنید. بزنید. خوب بسه بابا.
یک عدد آبکش که اصفانیها بهش میگن سماق پالون بردارید، یک پارچه نخی تمیز توی آن پهن کنید. پارچه ندارید؟ یک ملافه روبالشی تمیز دارید؟ کهنه شده، رنگش رفته؟ همون. خوبه.
زیر آبکش که همون سماقپالون ماست هم یک کاسه بگذارید. اندازهی کاسه متناسب با محتویات آبکش باشد. محاسبه قطرش با دوستان شریفی.
ماست و مخلفات را بریزید توی پارچه. روی در کاسه هم یک بشقاب میگذارید. قطر بشقاب همان اندازه باشه که دوستان شریفی محاسبه کرده بودند.بعد آبکش و پارچه و محتویات و کاسه و بشقاب را بگذارید توی یخچال. دستکم هفت هشت ساعت بماند.
حوصلهتون سر میره؟ طوری نیست. یک ملاقه از سرش بردارید.
خوب، حالا مثلاً هفت هشت ساعت گذشته، آبکش و پارچه و محتویات و کاسه را از یخچال دربیارید. ماست که حال سفت شده را در یک دیس برگردانید. با دقت ها. نریزه. بارکالله.
بعد همان میوههایی که از قبل خریده بودید و شسته بودید را بچینید دور ماست. اگر هم دوست دارید با مربا یا عصارهی میوه روش گل و بلبل بکشید. هزار کار دیگه هم میتونید بکنید، شکلات رنده کنید، پودر کاکائو بپاشید. با خامه تزئین کنید.
دیگه خودتان صاحب اختیارید. در ضمن این مقداری که من نوشتم کفایت چهار دسرخور حرفهای در سطح جام جهانی که نه، اما در سطح تیم ملی را خواهد کرد.
همین دیگه.
نوش جان
خانم جان
دستتون درد نکنه. ولی لطفاً این چیزای خارجی رو که میگین یک کم بیشتر توضیح بدین. مثلاً اون پودرکه بوی خوب میده من نفهمیدم چیه :دی
پ.ن. ترجمهام ازش ها! نیم ساعت فکر می کردم رایانامه چیه دیگه!!!
دنیا جان
پودر سادهای که همهی سوپرمارکتها و بقالیهای بزرگ در ایران دارند. در واقع یک جور چاشنی یا اسانس برای کیک و شیرینی و دسر است. پیدا کردنش اصلاً سخت نیست.
اینجا خیلی خوبه! 🙂
in axe tachin hoosh az sare man bordeh ,fekre ma bardaran ra bekon khahar . ageh doost dashti yeh rooz yademoon bedeh .
به روی چشمم هنگامه جان. چشم.
واي خدايا اينجا چقدر خوبه! انگار كه داري مستطاب آشپزي مرخوني اما آنلاينش!
خيلي لذت بردم واقعا!