خوراک تابستانی سیب‌زمینی و گوجه‌فرنگی – نوع دوم – نسخه‌ی خودمانی

عرض شود که من سنگ‌هام را همین اول کار با شما وابکنم. من نه متخصص تغذیه هستم و نه روح خانم منتظمی در من حلول کرده است. فقط چیزهایی را که بلدم می‌نویسم، سر شما و خودم گرم می‌شود، دور هم هستیم. یک چیزی هم از هم یاد می‌گیریم.
پس ترا به جد اطهرتان، سین جیم نفرمایید که چند قاشق کالری دارد و چند سانت پشت بازو می‌آورد و واااای نکنه کیف لویی ویتون‌م برام تنگ بشه! خوب؟
بارک‌الله

تهیه فرمودنی‌ها:
سیب‌زمینی شش‌صد گرم
گوجه فرنگی شش‌صد گرم، گوجه‌هایش ای نه ریزه نه درشت، هم‌چین ملو باشد.
چهار قاشق غذاخوری روغن آفتاب‌گردان یا زیتون یا هرچی با کوپن دادند.
معادل ده قاشق غذاخوری سرکه‌ی سیب، نبود انگور، نبود بینگول، نبود شنگول، نبود منگول.
یک عدد پیاز متوسط ترجیحاً پیاز سفید، اگر پیاز قرمز بود، پخ کنید توی دلش، رنگ‌ش می‌پرد کارتان راه می‌افتد.
یک دسته‌ی کوچک جعفری. حالا چه جوری بگم یه دسته‌ی کوچک جعفری چه قدره؟ از شاگرد عمو سبزی‌فروش بپرسید.
یک سبزی معطر مثل آویشن، نعنا، ترخان یا هر چه که عطرش را دوست دارید. فقط شنبلیله نباشد
روغن زیتون
نمک و فلفل

تهیه می‌فرماییم:
سیب‌زمینی‌ها را بشویید و بسابید. خیلی بسابید چون سیب‌زمینی‌ها را با پوست خواهیم پخت. هر کس هم الان رو ترش کرده و بدش آمده، برود دستور پوره‌ی سیب‌زمینی دانلود کند. بعد سیب‌زمینی‌ها را نصف کنید و بعد هم از طول برش دهید. اندازه‌ش بستگی به کرم مرتضی‌علی دارد و چاقوی دست‌تان. بعد همه را در یک کیسه فریزر بزرگ، نداشتید در همان کیسه‌ای کیف لویی ویتون، بریزید و چهار قاشق غذاخوری روغن را به آن بیافزایید. نمک و فلفل بزنید. بعد در کیسه را محکم ببندید و حالا تکان نده کی تکان بده. آهاااااااااان.
خوب بس شد. حالا یک سینی فر یا ظرف مخصوص فر را بردارید. کف‌ش را یک کمی چرب کنید و سیب‌زمینی‌ها از روی پوست‌شان نه،‌ از آن روی‌شان بچینید کف سینی فر. توجیه شدید؟
دویست درجه‌ی سانتی‌گراد، بیست دقیقه. فارنهایت را دوستان شریفی دارند محاسبه می‌کنند. اطلاع می‌دهیم.
توی این نیم ساعت بی‌کار نمانید، گوجه‌فرنگی‌ها را بشویید و همان طور از طول برش دهید. سرکه و نمک و فلفل و روغن زیتون به آن اضافه کنید و هم بزنید.آهااان. بس شد.
پیاز را بشویید و خرد کنید. همان طور از طول دیگر، پرسیدن ندارد که. بله. نه خوب، حلقه‌حلقه هم می‌شود، تودل‌بروترست.این را به معجون گوجه اضافه کنید. جعفری را پاک کنید و بشویید و ساطوری خرد کنید. مواظب دست و پنجه‌تان باشید.
جعفری را به گوجه فرنگی‌ها و پیاز اضافه کنید. سیب‌زمینی‌ها را از فر در بیاورید و بگذارید کمی خنک بشوند.
سبزی معطرتان را روی سیب زمینی‌ها بپاشید و بعد با معجون گوجه‌فرنگی در یک دیس بزرگ سرو کنید.
این خوراک تابستانی را می‌شود همین جوری خالی‌خالی خورد. می‌شود اعیانی با بال‌مرغ سرخ شده یا کباب شده خورد. می‌شود با ماهی و میگو خورد، البته اعیانی‌ترست.
ما همین طوری خالی و سوسیالیستی خورده‌ایم. شما هم بخورید.
خسته نباشید.
نوش جان

پی‌نوشت:
ندارد.

Advertisements
این نوشته در Uncategorized ارسال شده و با , , برچسب‌گذاری شده. این نوشته را نشانه‌گذاری کنید.

5 پاسخ برای خوراک تابستانی سیب‌زمینی و گوجه‌فرنگی – نوع دوم – نسخه‌ی خودمانی

  1. Azar :گفت

    فتانه ، من مردم از خنده، ۱۰ دفعه میخونم تا بفهمم از بس وسطش میخندم، من آشپزی متنفرم، ولی الان میخام زودتر برام خونه اینارو درست کنم .فوق لاده هست

  2. لولو :گفت

    من از مدل نوشته هات خیلی خوشم اومده و دارم می خونم و قاه قاه می خندم!
    عالی!

  3. tief :گفت

    هر جور فکر کردم دیدم این یه مزه عالیه!!!

  4. نساء :گفت

    دستور پخت اش خیلی بامزه بود. فکر خودش هم همینطور.

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s