اسپاگتی با قارچ – نسخه‌ی خودمانی

مواد لازم برای چهار پرس متوسط
چهارصد گرم اسپاگتی
دویست و پنجاه گرم قارچ
دویست گرم پنیر خامه‌ای یا فیلادلفیا یا هر نوع دیگه‌ای توی این مایه‌ها، ترجیحاً کم‌چربی که نفرینم نکنید
سبزی معطر مثل ریحان یا جعفری یا آویش، تازه اگر بود چه بهتر نبود خشک
روغن زیتون
یک عدد لیموترش
نمک و فلفل

آب بگذارید جوش بیاید، نمک و یک قاشق روغن زیتون هم در آب بریزید تا برای پختن اسپاگتی آماده شود. توی این فاصله توی ماهی‌تابه دو تا سه قاشق روغن زیتون بریزید، قارچهای خرد شده را داخل آن بریزید و بگذارید چهار تا پنج دقیقه سرخ شوند. بعد پنیر را به آن اضافه کنید. دوسه دقیقه صبر کنید و بعد کمی از پوست لیموترش را روی این معجون رنده کنید. نمک و فلفل به مقدار دل‌خواه بزنید. دست آخر لیمو ترش را قاچ کنید و آب‌ش را به معجون بیافزایید.
حالا شعله‌ی زیر این سوس را کم کنید. اسپاگتی را بریزید بپزد و آب کش کنید. بعد هم سس را به آن اضافه کنید.
دست آخر هم روی محتویات هر بشقاب یا دیس غذای‌تان سبزی معطر بریزید.
نوش جان

نکته‌ی کنکوری
در خانه ی ما همه سیر دوست دارند. من وقت سرخ‌کردن قارچ دو سه حبه سیر هم خرد می‌کنم و می‌گذارم با قارچ‌ها تفت داده شود. می‌شود با یک پیاز کوچک هم همین کار را کرد. می‌شود پودر سیر زد. این دیگر به میل خودتان است.

Advertisements
این نوشته در Uncategorized ارسال شده و با , برچسب‌گذاری شده. این نوشته را نشانه‌گذاری کنید.

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s